Tennisclub Westerkogge
 

tcwesterkogge menu

Het Veer 94

1633 HE, Avenhorn

Nieuws items

09-04-2019 KNLTB Club App
04-03-2019 TeVo toernooi

KNLTB Club App


Beste leden,

Vanaf 01 april 2019 is het mogelijk voor alle leden van onze club om de KNLTB Club App te downloaden op zijn smartphone, Ipad of andere soort tablet.

In de tijd waarin praktisch iedereen een smartphone of een tablet thuis in gebruik heeft lijkt het ons een goed moment om de KNLTB App te introduceren binnen onze club. Door het in gebruik nemen van de KNLTB App kan je zo op een gemakkelijke manier veel clubinformatie lezen en vinden. 

Je kan deze app downloaden van de appstore (apple apparatuur) of uit de playstore.

Nadat je de app hebt gedownload heb je de gegevens nodig van “mijn knltb”. Het wachtwoord dien je éénmalig te resetten.

Daarna kies voor onze club TC Westerkogge.

 

Wat kan je met deze app:

  • De belangrijkste nieuwe functie in de KNLTB ClubApp is, dat leden naast competitie uitslagen en standen nu ook toegang hebben tot alle toernooi informatie en hun individuele wedstrijdresultaten. Via de knop ‘Mijn Toernooien’ in het persoonlijk profiel kunnen ze zien aan welke toernooien ze allemaal hebben deelgenomen en wat de resultaten van deze wedstrijden waren. Ook wordt door middel van een kleur het resultaat voor de rating getoond (rood: een negatief resultaat of groen een positief resultaat.

 

  • Het nieuws van de club is dus altijd binnen handbereik.

 

  • Met de KNLTB ClubApp hebben leden eenvoudig toegang tot de ledenlijst. Een perfect middel om de binding tussen leden en de club te versterken want zo kunnen leden veel beter een naam bij een gezicht vinden. Elk lid kan natuurlijk zelf instellen of ze hun e-mail of telefoonnummer zichtbaar tonen op hun profiel.

 

  • Clubagenda inzien (zodat je altijd weet wat voor evenementen eraan zitten te komen binnen de club)

 

  • Je verplichte diensten kan je inplannen in de app

 

  • Het uitnodigen van een ander lid om een partijtje te gaan tennissen is ook een mogelijkheid.

 

Bakker Koning buscher-interieur bolschildersbedrijf meilinkbiljarts Buro Ursem Regiobank Verkeersschool Hoek Bouma Brasserie De Grost Met de zon: zonne-energie voor iedereen Café70 FortuneCoffee Degoorn.multimate Sponsorkliks Reus & Bark  - Administratiekantoor rinyvandewater bandenservicevandenenghel bloemsierkunstdekeizerskroon GSE Automatisering Boots VDB Computers wjvanderheidedienstverlening