Tennisclub Westerkogge
 

tcwesterkogge menu

Het Veer 94

1633 HE, Avenhorn

Nieuws items

TeVo toernooi


De editie van 2019 van het bedrijfstennis-voetbaltoernooi in Avenhorn, beter bekend onder de naam TeVo-toernooi, staat gepland op zaterdagavond 25 mei 2019. De deelnemende teams kunnen op de velden van voetbalver. Kwiek'78 en tennisclub Westerkogge weer de gebruikelijke gezelligheid en gemoedelijkheid verwachten. Die houden in dat de teams van 17:00 uur tot pakweg 22:00 uur voetballen en tennissen en dat er daarna een gezellige 3de helft is. Maar, er gaat deze editie wel wat veranderen. Edwin Burggraaf (namens de commissie die het toernooi organiseert): We gaan het toernooi breder trekken.

Dat houdt in dat ook NIET-bedrijven zich kunnen inschrijven. Burggraaf: Denk hierbij aan stratenteams, de toneelvereniging, het Huttendorpteam en ga zo maar door. Ook vriendenteams en commissies van clubs, stichtingen en evenemententeams heten wij van harte welkom. We willen meer beleving en dus ook meer teams op dit evenement. Zestien teams is voor ons echt het minium. We willen toe naar twintig of zelfs 24 teams. Omdat het profiel van het toernooi meer gemêleerd wordt, wordt ook het inschrijfgeld voor het toernooi anders. Burggraaf: Je kunt aan een culturele vereniging niet hetzelfde tarief vragen als voor een bedrijf. Daarom gaan voor alle inschrijvingen het tarief omlaag van € 40,00 naar € 25,00.

Inhoudelijk blijft het toernooi hetzelfde. Dat houdt in dat er niet alleen getennist en gevoetbald wordt, maar dat er ook een zogeheten rode draadspel is. Wat dat is blijft geheim tot de toernooidag. In de afgelopen edities bleek het rode draadspel "penalty schieten" te zijn of tennisballen in wasmachines mikken. Ook de omvang van de teams, minimaal acht personen waaronder twee personen van een ander geslacht, blijft ongewijzigd.

Geïnteresseerde teams kunnen zich aanmelden via:Tevotoernooi@gmail.com

bandenservicevandenenghel wjvanderheidedienstverlening FortuneCoffee Met de zon: zonne-energie voor iedereen GSE Automatisering Café70 Sponsorkliks bolschildersbedrijf Regiobank Degoorn.multimate VDB Computers Bakker Koning buscher-interieur bloemsierkunstdekeizerskroon Boots Buro Ursem meilinkbiljarts Reus & Bark  - Administratiekantoor Brasserie De Grost Verkeersschool Hoek Bouma rinyvandewater